Met persoonlijke begeleiding ontzorgen wij u het hele proces

Wilt u als voormalig politiek ambtsdrager de arbeidsmarkt benaderen? Dan begeleiden wij u graag naar een nieuwe dienstbetrekking. Dat doen wij professioneel en discreet met onze APPA-begeleiding. Samen met u komen we tot een maatwerktraject en zorgen ervoor dat u effectief kunt solliciteren! Wij dragen graag ons steentje bij aan uw carrière.

Uw ervaring als wethouder, wat betekent dat op de arbeidsmarkt?

Als oud-wethouder heeft u de nodige ervaring en kennis opgebouwd op bestuursniveau. Uw bent daardoor direct inzetbaar in een volgende functie. Het is belangrijk om juist die ervaring en competenties die vóór deze bestuursperiode zijn opgebouwd ook te benoemen. Dit zijn mogelijk herkenbare aanknopingspunten voor potentiële werkgevers. Wij kijken samen met u naar de verworven competenties.

Bovendien kunnen wij vanuit onze ruime ervaring op het terrein van werving & selectie, goed inschatten hoe potentiële werkgevers hiernaar kijken. Uw bestuurlijke ervaring gecombineerd met een professionele achtergrond kan voor hen uitermate interessant zijn.

Tijdelijke opdrachten en ervaring opbouwen

Geerts & Partners beschikt over een groot netwerk in de publieke sector. Regelmatig hebben wij opdrachten in onze portefeuille die van tijdelijke aard zijn. U kunt als oud-wethouder een tijdelijke interessante opdracht vervullen en wij begeleiden u daarbij. Ook zijn wij tijdens de uitvoering van een opdracht uw sparringpartner. De uitvoer van zo’n tijdelijke opdracht is niet alleen uitdagend en leerzaam maar versterkt ook uw professionele profiel richting de arbeidsmarkt.

Duur APPA-begeleiding

De begeleiding duurt zolang u gebruik moet maken van de uitkering uit de APPA-regeling. Geerts & Partners heeft ruime ervaring in het begeleiden van oud-wethouders. Geerts & Partners is geaccrediteerd voor de uitvoering van deze APPA-regeling. U voldoet met onze begeleiding dan ook volledig aan uw verplichting tot re-integratie.

Pre-APPA-programma

Geerts & Partners heeft met het oog op de verkiezingen een programma ontwikkeld met als doel ‘zittende’ wethouders in staat te stellen ruim voor de verkiezingen te starten met de oriëntatie op de volgende loopbaan stap. Wordt uw volgende stap weer een politieke functie, wordt het een baan in loondienst, of wellicht lonkt het ondernemerschap? U kunt voor deze oriëntatie kiezen ieder moment voor de verkiezing.

Via onze website kunt u korte filmpjes en cases bekijken waarin voormalig wethouders vertellen over hoe zij de APPA-begeleiding bij Geerts & Partners hebben ervaren: https://www.geerts-partners.nl/kandidaten/appa-begeleiding/cases/

Wilt u meer informatie neem dan contact op met Edo Grosveld via 073 737 0115 of edo.grosveld@geerts-partners.nl

Wij ontmoeten u graag op één van onze vestigingen: